sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Inspiroitumisesta ratkaisu muuttokuva-ongelmaan

Kauan olen jo tuskaillut muutamien pahannäköisten muuttokuvien kanssa, sillä en ole osannut asetella niitä oikein minkäännäköiseksi leiskaksi. 6. Inspiroidu-haaste oli tällä kertaa ratkaisu ongelmiini, ja mielikuva lo:sta tulikin päähäni heti. Koska pieniä (ja sotkuisen näköisiä) kuvia on tässä lo:ssa kuitenkin suhteellisen monta, halusin pitää muun taustan yksinkertaisena ja selkeänä. Menihän tuo aikamoiseksi mittailuksi, mutta lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen :)



Ai niin, ainakin muuten omalla koneella skannatessa värit heittävät aivan häränpyllyä, joten ei aavistustakaan miltä ne näyttävät teidän koneilla... En ole tekniikan ihmelapsi, sen olen jo aikaa sitten tiedostanut ;)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva ja selkeä lopputulos ja erittäin hauska aihe. Aikaisemmin en tälläiseen aiheeseen ole törmännytkään skrappimaailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tästä kovasti.. Kuvat on jotenki tosi kivan muotosia ja kehykset just soppelit.. Aihekkin on loistava.. :)

xing kirjoitti...

Hauska aihe ja kaunis sommitelma!

Laura kirjoitti...

VAU!!! Tykkään tästä ihan hirmuisesti. Todella mahtavasti olet saanut tehtyä 'sotkuisista kuvista' erittäin tyylikkään leiskan. Sinun kanssa olisi kyllä tosi kiva päästä skräppäilemään joskus :).

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno sivu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulla on kans vinopino kuvia muutosta ja räjähdyspisteessä olevista asunnoista :D Tämä sun leiska on kyllä ihana ja muutenkin tykkään sun tyylistä :)

Tirppa kirjoitti...

Kiitos kaikille rohkaisusta, tosi ihana saada palautetta omista räpellyksistään :)

Anonyymi kirjoitti...

kerrassaan hieno!! ihailtavan selkeä ja yksinkertainen ja kuitenkin siinä on vaikka mitä!

Anski kirjoitti...

Mittailu näköjään kannatti, lopputulos on todella kiva ja hienon näköinen!