torstai 7. tammikuuta 2010

Paluu takaisin

Heipparallaa!


Yli vuoden olen vietellyt hiljaiseloa askartelemisesta. Olin 3 kuukautta ulkomailla työharjoittelussa, tulin takaisin, opiskelin, tein töitä, mietiskelin ihmissuhteitani sekä tein miljoonaa muuta asiaa, joita voi käyttää vain huonoina tekosyinä. Vaikka skräppääminen kävi silloin tällöin mielessä, ei se kuitenkaan ajatuksena tuntunut innostavalta. Silloin mielestäni on parempi pitää kuvat ja paperit sängyn alla (siellä minä niitä tilanpuutteen vuoksi joudun säilyttämään, snif). Vastentahtoisesti en saisi aikaan luultavasti mitään silmää miellyttävää.


Viime viikonloppuna innostus vihdoin nosteli päätään, ja kaiken vapaa-aikani olenkin siitä lähtien kuluttanut askartelusta johtuvan sekamelskan keskellä. Viikon aikana olen ollut todella tuottelias pienestä alkukangertelusta huolimatta. Palautan itseni taas tähän blogien ihmeelliseen maailmaan osallistumalla Inspiroidu-blogin haasteeseen numero 88, jonka teemana oli "jäässä" (http://inspiroidu.net/blog/2310442) Aivan uutena juttuna minulle tuli tämä twistaus, jota päätin heti kokeilla.

Onpas mukava olla taas mukana! :)




3 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Oi kuinka hienosti sopii krakeloitu pinta tähän aiheeseen! Muutenkin kiva sivu: kylmyyttä esim. värivalinnoissa, mutta myös hauskuutta ja lämpöä :)

ninarsku kirjoitti...

Toi pinta on upee tosiaan tässä. kaunis sivu muutenkin, kiva kuva, siinä on just sitä mitä talvi on. Söpöinen runokin!

Ja tervetuloa takaisin!

Anski kirjoitti...

Uuuu, welcome back! Huippua nähdä sulta uusia askarteluja, jee!
Ihana, hauska ja lämminhenkinen sivu! Ihana tarinointi, huippu tuo "brrr" otsikko ja toimiva asettelu. Tää sivu on ihan täys kymppi!